Arumí AssociatsEm dic Ana Arumí Tarragona. Sóc llicenciada en dret, durant els últims 18 anys he estat treballant en el sector immobiliari i gestiono la meva pròpia immobiliària: ARUMÍ ASSOCIATS.

L'objectiu de la meva feina, com a experta immobiliària, és oferir-li un assessorament d'alta qualitat, personalitzat i eficient. Vull arribar a vostè, que té una necessitat immobiliària concreta i aportar-li la millor solució per a vendre o rendibilitzar el seu immoble, o bé oferir-li el producte que li garanteixi una bona inversió de futur.

Tant jo com el meu equip volem disposar de la seva confiança per oferir-li un millor assessorament, una publicitat del producte exclusiva, amb eines diferents que assegurin la venda de la seva llar al millor preu, i a la vegada proporcionar-li altres productes que puguin ser la seva propera llar i/o una bona opció de futur.

No busquem quantitat, sinó qualitat; això vol dir que dediquem temps a cada immoble, hi invertim en publicitat efectiva i presentem un full de ruta de la feina a fer per obtenir els objectius proposats. Tot això ho aconseguim amb diverses accions: valoració de la finca, publicitat impresa, presentació de l’habitatge, open house, home staging, etc.

Treballem amb constància, transparència i exclusivitat, per això oferim un tracte singular a cadascun dels immobles que gestionem, amb un pla de màrqueting específic, un seguiment setmanal, mantenint contacte directe amb el propietari perquè estigui al corrent en tot moment de les visites i l'interès que genera el seu immoble.

És per tot això m'agradaria que ens coneguéssim i mentrestant li presento la nostra pàgina web, on trobarà tots els nostres productes i on, com a client nostre, podrà veure permanentment l’immoble que ens ha confiat per a la seva venda o lloguer. Per això em poso a la seva disposició i li agraeixo per endavant la seva confiança, assegurant-li que no en quedarà decebut.

Atentament,

Ana Arumí